Jasmiinikuohu eli kupliva jäätee

Kirjoittaja:

Jasmiinikuohu eli kupliva jäätee

1,5 litran pullo maustamatonta kuplavettä

Jasmiiniteepallosia

Kuplivan jääteen tarve on ennakoitava ja laitettava tee tekeytymään jo edellisenä päivänä. Avaa siis kuplavesipullo varovasti ja tiputa sinne parikymmentä pientä jasmiiniteepallosta tai kaksi jasmiiniteepussia. Jos käytät pusseja, niin jätä naru ulkopuolelle, niin saat vedettyä pussit helposti pois pullosta. Jos taas käytät pallosia, ne jäävät koristeiksi juomaan. Laita pullo jääkaappiin tekeytymään seuraavan päivän nauttimista varten. Tarjoile kauniista korkeista laseista tai niistä astioista, joita on käsillä. Jasmiinikuohu säilyy valmistuttuaan vain pari päivää, eli älä tee sitä liikaa.

Lehden numero:

Aiheet:

Uusimmat jutut samasta aiheesta

Kaksi syksyistä risottoa kaurasta »

Syksyllä metsät ovat täynnä sieniä ja kesäkurpitsaakin on paljon saatavilla. Molempia kannattaa syödä, jos on mahdollisuus

Tofu-pinaattipiirakka »

Tofu-punaattipiirakka sopii kesäpiknikille tarjoiltavaksi sellaisenaan tai vaikka kesäisen salaatin kanssa.

Sienipasta »

Jos kaapista vielä löytyy menneiden kausien kuivia sieniä, on nyt erinomainen aika valmistaa niistä pastaa itselle ja kolmelle kaverille