Jasmiinikuohu eli kupliva jäätee

Kirjoittaja:

Jasmiinikuohu eli kupliva jäätee

1,5 litran pullo maustamatonta kuplavettä

Jasmiiniteepallosia

Kuplivan jääteen tarve on ennakoitava ja laitettava tee tekeytymään jo edellisenä päivänä. Avaa siis kuplavesipullo varovasti ja tiputa sinne parikymmentä pientä jasmiiniteepallosta tai kaksi jasmiiniteepussia. Jos käytät pusseja, niin jätä naru ulkopuolelle, niin saat vedettyä pussit helposti pois pullosta. Jos taas käytät pallosia, ne jäävät koristeiksi juomaan. Laita pullo jääkaappiin tekeytymään seuraavan päivän nauttimista varten. Tarjoile kauniista korkeista laseista tai niistä astioista, joita on käsillä. Jasmiinikuohu säilyy valmistuttuaan vain pari päivää, eli älä tee sitä liikaa.

Lehden numero:

Aiheet:

Uusimmat jutut samasta aiheesta

Sämpylät vaivaamatta »

Hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä ei ehkä kerro rauhantyöstä, mutta ahkera pasifisti voi kanavoida tarmonsa johonkin muuhun tähdelliseen, kun ruoka syntyy helposti. Ja kukapa ei rakastaisi tuoretta leipää?

Keittoa kaikille »

Tämä keitto kasataan suoraan lautasille, joten jokainen syöjä voi valita omat suosikkitäytteensä. Makoisa liemi paranee pitkällä keittämisellä tai seuraavan päivän tähteiden syöntiin.

Härkäpapu-kesäkurpitsapihvit »

Aina välillä ihminen tarvitsee hyvän pihvin ja tässä on sellainen. Ihmisen pihvin tarpeen ei tarvitse kiusata eläimiä ollenkaan tai rasittaa ympäristöä kohtuuttomasti, siksi pasifistisimmat pihvit valmistetaan palkokasveista.